Styling

U kunt bij ons terecht voor alles wat met het interieur van uw woning te maken heeft, van een advies tot een volledige styling.

We proberen hierbij (indien gewenst) te werken met wat u al heeft, want uw interieur is door de jaren heen ontstaan, geleidelijk gegroeid tot wat het is. Door te zorgen voor een goede indeling, de juiste combinaties van kleuren en materialen en waar mogelijk upcycling, maken we er een optimaal ogend geheel van. U zult verbaasd staan over het resultaat.

In onze workshops kunt u hier ook meer over leren, mocht u graag zelf aan de slag willen gaan.

Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan; hierin bespreken we wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Vastgoedstyling

Vastgoedstyling is het stylen t.b.v. de verkoop van een woning, waardoor de woning sneller verkocht kan worden en/of voor een hogere prijs. Dit wordt met zo weinig mogelijk middelen gedaan, om  de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

sTuDio vinDT is hiervoor gecertificeerd en aangesloten bij House of Kiki vastgoedstyling. U kunt ook kiezen voor een gecertificeerd vastgoedcoach: u wordt dan begeleid in het gehele traject, van styling tot fotografie en bezichtigingen.

 

Vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan; hierin bespreken we wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.